Over de Social Media Dokters

Nice to meet you!

Ons multidisciplinair Social Marketing Doctors-team bestaat uit een vast kernteam en een groot flex-team. We stellen het team samen op basis van de uitdaging die je bij ons weglegt. 


Waar wij voor staan:

We willen je hier ook wat meer vertellen over hoe wij in ons werk zitten. In deze tijd van informatie overload vinden wij dat we verantwoordelijk moeten omgaan met de content die we creëren.
We willen waarde toevoegen voor onze klanten, geen ruis.

Bij ons gaat kwaliteit, effectiviteit en doelgerichtheid, boven kwantiteit. 


Past dit ook bij jouw bedrijf? Dan gaan we graag met jou aan de slag!

Nicoline Maes

Nicoline is een ervaren content marketing specialist met een fiks online track record. Van 2006 tot 2011 leerde ze haar vak in de USA bij gerenommeerde B2C en B2B bedrijven. Ze heeft zich gespecialiseerd in internationale inbound marketing  voor B2B bedrijven in bouw, constructie, installatietechniek en machinery. "Strategische online marketing met inhoud, dat is mijn ding." 

Rudy Godding

Dokter Rudy  is een specialist in internationale B2B marketing en franchise organisaties. Met zijn achtergrond in sales is online lead generatie en het resultaatgericht inzetten van content marketing zijn ding. Ook voor goed conveterende social media ads moet je bij Rudy zijn. Hij is unstoppable in het opzuigen van nieuwe kennis, in ons vak een belangrijke kwaliteit.

Sandra Vonk

Dokter Sandra is onze expert in B2C marketing voor ZZP en MKB. Ze heeft een voorkeur voor retail, restaurants, mode, coachiing. en meer. Al menig Bosch bedrijf is door haar gecoacht om veel meer uit hun online kanalen te halen. Sandra verzorgt ook een content bootcamp voor kleinere bedrijven, waar je onder haar kundige begeleiding aan je content marketing kunt werken.

Nathaly v Grinsven

Nathaly is een doorgewinterde  marketeer en PR specialist. Met haar roots in de Telecom, richt ze zich op internationale B2B klanten in de bouw, transport en logistics. Ze ontzorgt bedrijven met zowel on- als offline marketing, media training, het organiseren van events en nog veel meer. Als ervaren project manager regelt zij wat jouw bedrijf nodig heeft.

Puck Verest

Specialist Puck helpt onze patiënten met Wordpress problemen. Van een klein pijntje op je website of een website health check tot het ontwerpen en bouwen van een volledige lead-genererende website. Puck kan het voor je uitvoeren en oplossen.

Esther Ketelaars

Grafisch vormgeefster Esther heeft de unieke combinatie van sprekende beeldtaal, een strategische aanpak en een jarenlange ervaring. Esther is daarom onze go-to vormgever voor strategische klussen. Ze maakt prachtig werk en sluit ook goed aan bij onze B2B klanten.

Arnold Reyneveld

Arnold is portret- en commercieel fotograaf en weet als geen ander hoe je unieke en authentieke verhalen vertelt met aansprekende fotografie. Zijn geheim? De overtuiging dat ware perfectie schuilt in imperfectie. Als je die durft te laten zien, maak je pas écht het verschil.

Heather J. Marinos

Heather is a native English writer with 25+ years of writing, editing and strategic marketing experience. A Canadian of European descent, living in South Florida. Experienced in B2B and B2C, both online and offline. Heather is the stronghold for our international clients.

Ons flex team!

Paul Deckers

Paul is onze SEA specialist. Wanneer je website niet gevonden kom je als bedrijf niet verder. Paul weet door analyse met chirurgische precisie een AdWords-campagne op te zetten. Zo heb je zekerheid dat jouw site door de juiste doelgroepen wordt gevonden.

Don Vermeer

 Specialist Don is er voor alle diagnoses m.b.t. (technische) SEO. Door de vinger op de zere plek te leggen zorgt hij voor een campagne die alle disciplines behandelt en aansluit bij het budget en soort website van onze klanten. Hij zorgt ervoor dat je site wordt gevonden.

Sjeng Lenssen

Sjeng schrijft teksten waarmee ondernemers en organisaties hun identiteit en de band met hun doelgroep versterken. Zowel online als offline. Webteksten geoptimaliseerd voor Google en het beeldscherm. En bovenal: bij Sjeng krijg je duidelijke en begrijpelijke taal! 

Heiko Hartsuijker

Deze dokter is een 'Funnel Hacker' en neemt graag een duik in je landingspagina's. Dit gaat samen met een dokterstas vol marketing automation tools. Heiko leert sneller dan het licht en is op de hoogte van de laatste snufjes op online marketinggebied.

Klaas Pelser

Klaas is allround videospecialist. Hij maakt professionele online video in alle soorten en maten. Klaas is veelzijdig, heeft een nuchtere werkwijze en gelooft dat je de mooiste video samen maakt. Echte" beelden en interview zie je veel in zijn producties.

Iris van Zelderen

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Wat jij in je hoofd hebt  vertaalt Iris naar gave visuals. Na een check maakt ze een praat-plaat en zorgt voor je grafische vormgeving, huisstijl, logo-ontwerp en evt. webontwerp. Iris is een goede match met kleinere locale bedrijven.

Jij?

Ben jij een zelfstandige content-maker, schrijver, visuele tijger, inhaker-maker of advertentie specialist? Ben jij een goede aanvulling op ons team? Werk je graag samen met andere vaknerds?  Neem contact op voor de mogelijkheden. #samensterker

Art Director

We werken op het moment samen met een veelbelovende art director. We wilen haar graag ook aan ons team toevoegen. Je hoort snel meer. Heb je affiniteit met de doctor's en zie je een samenwerking wel zitten? Neem gerust contact met ons op!


Ja, ik wil wel!

Voor grote opdrachten werken we samen met een flex-team met zelfstandigen. In welke samenstelling is afhankelijk van wat klanten nodig hebben. Denk jij goed in ons team te passen? Neem contact op, dan kijken we of we een klik hebben en praten we over de voorwaarden.

Kom jij ons flex team versterken?

Wij werken graag samen met toppers in hun vak. Reclame bureaus met B2C opdrachten, marketing bureaus gericht op de bouw, infra, of machinery. Wij sluiten graag aan bij opdrachten waar meer focus op online marketing gewenst is. Heb je als zzp-er een grote opdracht waar je top kwaliteit wil leveren? Bel ons!

Yumm, ook wij gebruiken cookies!